host

Data Center

Cu toate acestea, VDS hosting are 2 dezavantaje majore. Primul ar fi faptul ca este mult mai scump decat VPS hosting din cauza faptului ca un cont VDS va consuma mai multe resurse decat un cont VPS. Al doilea dezavantaj ar fi faptul ca veti primi mai putin suport tehnic atunci cand lucrati cu un VDS, deoarece afacerea dvs. poate fi responsabila pentru sistemul de operare si softwareul care ruleaza sub hypervisor.

Cooptam în echipa tineri experimentati, în ale caror calitati de baza primeaza seriozitatea, profesionalismul, spiritul de echipa si punctualitatea. Ramânem, permanent, adeptii conceptului “open mind“.

Web Hosting :Suntem ghizi întelegatori cu clientii (pe care-i numim “parteneri”) pe tot parcursul desfasurarii unui contract (de la înregistrarea domeniului pe Internet si gazduirea sa, pâna la training, mentenanta sau promovare online).

 

Virtual Private Server

Dorim ca partenerii nostri sa vada în dezvoltarea unei imagini puternice pe Internet nu numai o necesitate, ci si o investitie. Una rentabila. De multe ori continuam luând-o de la zero. Repetam acelasi lucru pâna când obtinem rezultatele dorite.

VPS hosting se refera la hosting de servere virtuale private. Un VPS este un server virtual privat creat pentru a emula perfect un server fizic, prin utilizarea unui software de virtualizare. Softwareul de virtualizare ruleaza sub sistemul de operare standard, astfel incat utilizatorul poate lucra intr-un mediu de operare tipic pentru administrarea unui website. Serverul virtual este limitat de softwareul de virtualizare si nu poate depasi limitele stabilite prin software. Serverele virtuale private de obicei ruleaza un sistem de operare standard, cum ar fi Windows sau o distributie de Linux, iar sistemul de operare este mentinut de catre platforma de virtualizare.

Virtual Dedicated Server : Desi dezvoltam imagine si continut web pentru domenii diferite, acordam aceeasi atentie oricarui client. Vizam fiecare proiect în care ne implicam pentru furnizarea de profit sau acces la informatie.

Virtual Private Server Majoritatea proprietarilor de afaceri si administratori IT stiu ca serviciile de hosting virtuale sunt o alternativa flexibila, accesibila si eficienta la un server dedicat fizic. Cu toate acestea, este posibil sa aveti probleme in a intelege avantajele si dezavantajele diferitelor servicii de hosting din cauza terminologiei oarecum complexe si confuze pe care companiile de hosting o folosesc de multe ori atunci cand isi descriu produsele. VM, VPS si VDS sunt 3 dintre termenii cei mai frecvent neintelesi in randul clientilor serviciilor de virtualizare servere. Pentru a alege o optiune adecvata de hosting, ar trebui sa intelegi diferentele esentiale dintre acesti 3 termeni.

Server Dedicat Dorim ca partenerii nostri sa vada în dezvoltarea unei imagini puternice pe Internet nu numai o necesitate, ci si o investitie. Una rentabila. De multe ori continuam luând-o de la zero. Repetam acelasi lucru pâna când obtinem rezultatele dorite.

More results:
Virtual Private Server Web Hosting Virtual Dedicated Server