NCC Er Blevet Bestilt til at Bygge Multimedie Hus i Århus for 460 Millioner SEK

SOLNA, Sverige--(BUSINESS WIRE)--Regulerende Nyheder:

NCC Construction Danmark (STO:NCCA) (STO:NCCB)hhas indgået en aftale med Århus kommune om at bygge en mms-hus i Aarhus havn. Arbejde på projektet, som vil tage form af Partnering, vil begynde i April 2011. Det vil blive registreret blandt ordrer i første kvartal af 2011, og er værd omtrent SEK 460 mio.

Projektet omfatter opførelse af fundamenter, facader og tag, samt relaterede anlægsopgaver i forbindelse med indvielsen af Aarhus Aa. NCC vil også etablere og drive arbejdspladsen for varigheden af hele projektet.

Planlægningen påbegyndes i April og konstruktion af bærende konstruktioner vil starte i begyndelsen af 2012.

Opførelsen af mms-hus er planlagt til at være afsluttet i slutningen af 2014, mens den store bane arbejder på havnen i forbindelse med projektet vil være afsluttet ved udgangen af 2015.Mere om mms-hus: www.urbanmediaspace.dk/englishh(http://www.urbanmediaspace.dk/english)

Det er den type af oplysninger, som NCC kunne være forpligtet til at offentliggøre i henhold til Lov om værdipapirmarkedet. De oplysninger, der blev udstedt for offentliggørelse Marts 30, 2011 kl 11.0 A. M.

Alle NCC ' s pressemeddelelser er tilgængelige på www.ncc.se/pressh(http://www.ncc.se/press)

NCC er en af de førende bygge-og ejendom udvikling af virksomheder i Norden. I 2010, NCC havde et salg på SEK 49 milliarder, med 17.000 medarbejdere. NCC Construction Danmark konstruerer bolig og kontor ejendomme, veje, vejanlæg og anden infrastruktur i Danmark.

Disse oplysninger blev bragt til dig af Cision http://www.cisionwire.com