Sadie Hawkins-Inspirerede Dating Site HerWay.com Lancerer I Dag

SAN DIEGO--(BUSINESS WIRE)--HerWay.com den første dating site hvor kvinder, der tager føringen, har i dag annonceret deres officielle offentlige lancering. I modsætning til andre dating sites, HerWay tager "Sadie Hawkins" tilgang til online dating, at placere kvinder, der har ansvaret for at initiere forbindelsen. Ved at holde de kvindelige profiler, helt skjult, indtil hun er klar til at tilslutte, HerWay giver kvinder en hidtil uset privatliv og diskretion, som de søger efter Mr. Right.

Ifølge HerWay, det er mindst fem gange mere sandsynligt, at online daters vil lykkes at oprette forbindelse, når en kvinde, der initierer kontakten. Ved at lade kvinder at gøre den første forbindelse med deres potentielle bejlere, HerWay skaber et miljø, hvor kvinders intuition regler og tilslutninger derfor have en meget bedre chance for at blive til kærlighed. Dette begreb er til gensidig gavn, da det er også lindrer mænd af presset af at skulle konkurrere om en kvindes opmærksomhed, der giver dem mulighed for at læne sig tilbage og lade damerne komme til dem.

"For 40 millioner singler i øjeblikket dating online, kan processen være frustrerende ved bedst," sagde Chris Dunn, administrerende DIREKTØR for Herway.com. "På andre sites som Match.com kvinder er oversvømmet med uopfordrede meddelelser fra mænd, der konkurrerer om deres opmærksomhed, hvilket gør dem stoppe med at kontrollere deres beskeder, og frustrerer de mænd, der på grund af manglende svar. Denne dating miljø overvælder begge køn til det punkt, at mange simpelthen give op på online dating. Disse spørgsmål er præcis, hvad HerWay har til formål at løse."

Her er hvordan det virker:

Den HerWay registreringen tager mindre end et minut, så brugerne med at opbygge fulde profiler og sende billeder af sig selv. Når deres profil er bygget, kvindelige brugere kan søge i hele databasen af mandlige profiler på sitet og opfordres til at sende gratis invitationer til at forbinde med mænd, som de finder tiltrækkende. En kvindes profil er kun afsløret, at den mand, hendes valg, efter at hun har vist interesse i ham med en forbindelse invitation. Når forbindelsen er etableret, er den mandlige brugeren kan se, flirt og besked sin kamp, og for at traditionalister, der er nedsat deres første date.

Hertil kommer, at mandlige brugere bliver tilbudt talrige funktioner, der skal gøre dem bedre daters og mere tiltrækkende for kvinder. Disse funktioner omfatter detaljeret profil performance rapporter, der illustrerer, hvordan deres profil succes priser stak op som i forhold til andre mænd på stedet.Om HerWay.com

HerWay.com er det første online dating site hvor kvinder, der tager føringen. Svarende til Sadie Hawkins, HerWay ' s innovative tilgang til dating sikrer kvinder styre handlingen ved at give dem mulighed for at gennemse profiler anonymt, mens mænd er begrænset fra at søge helt. Grundlagt i 2010, HerWay koncept giver mænd og kvinder en dating løsning, der giver kvinder en hidtil uset privatliv og diskretion, som de bruger deres intuition til at søge efter Mr. Right. For mere information besøg venligst www.herway.com.