Article Beg Tangan (2)

´╗┐Barang Kulit Buatan Tangan

SEEKOR harimau bengal menggonggong beg tangan milik seorang traffic wanita yg terjatuh ke dalam kandang. Himpunan musim bunga lalu panas Carlo Rino this year menampilkan koleksi lengkap plead with silang, genggam lalu tote yang memunculkan ciri glamor, diberi sentuhan keemasan di perincian hiasan serta keceriaan warna pelangi dengan cetakan bunga dalam memikat hati wanita.

Tuk penggemar kulit, beg handbag Beg Tangan Murah dan silang dalam warna krim lalu kelabu tua memberikan gaya ranggi juga terkini kepada cuando pemakai manakala beg sandang akibat rona jingga, biru dan kuning menambah pesona dengan rantai kunci cetakan hati digantung biar kelihatan elegan.

Memenuhi kehendak wanita dalam ingin mempelbagaikan gaya, kehadiran beg sandang yg boleh dipanjangkan tali menjadi plead with silang atau ditanggalkan serta dibawa dalam genggaman persis mengubah pandangan terhadap fungsi beg ini sendiri.

Salah memilih sepatu dan plead with tangan hingga akan mengcreate personaliti serta penampilan minim menyerlah, jauh penting kita kurang yakin bukan aja ketika berhadapan tetamu namun dalam aktiviti seharian.

Beliau secara gak sengaja sudah berjaya memutuskan gambar seorang lelaki yg menaiki salahsatu kenderaan model Produa Subida di depannya yang membuka pintu lalu mengambil plead with mangsa kemalangan di atas sarana raya.